DIRECT ONLINE UW VOG AANVRAGEN

De makkelijkste en voordeligste optie in Nederland.


Uw eigen vog portaal

Een eigen gratis verklaring omtrent gedrag (vog) omgeving voor uw leden, klanten en/of medewerkers.

Ter ondersteuning van uw bedrijf, organisatie en/of stichting kan u ervoor kiezen om een eigen gratis verklaring omtrent gedrag (VOG) omgeving/portaal aan te vragen waar u uw mensen naartoe kan verwijzen om hun VOG aan te vragen tegen een gereduceerd tarief. U krijg een eigen persoonlijke omgeving waar u aan ons aangeeft welke screeningprofielen u wilt aanbieden en eventueel op basis van welke organisaties men een VOG aanvraag kan doen. De omgeving zal uw logo linksboven krijgen en een korte intro tekst (die u kan aanleveren)

U kan in uw eigen communicatie een eigen URL gebruiken (vog.uwdomein.nl) of die van ons (uwnaam.mijnvogaanvraag.nl) om uw mensen naar te verwijzen in uw communcatie over de vog procedure intern. In tegenstelling tot een eigen werkgeversomgeving betaald de aanvrager de kosten van de VOG rechtstreeks aan ons ipv dat u als bedrijf, organisatie en/of stichting een factuur ontvangt in het geval van een geheel eigen VOG omgeving

Wat hebben wij van u nodig om dit in orde te maken?

  1. De naam van uw omgeving (uwnaam.mijnvogaanvraag.nl) of de naam van uw URL die u gaat verwijzen naar ons. Maak een CNAME record aan naar cname.mijnvogaanvraag.nl
  2. De naam van uw bedrijf, organisatie en/of stichting
  3. Een logo van uw bedrijf, organisatie en/of stichting
  4. Eventueel het screening profiel waaruit uw mensen kunnen kiezen, 1 of meerdere of allemaal. zodat men deze niet hoeft uit te zoeken.
  5. Eventueel de organisatie waarvoor de VOG aangevraagd wordt zodat mensen deze niet hoeven op te geven.

Wat wij van u verwachten?

  1. Dat u uw mensen,leden, afnemers en/of leveranciers naar uw eigen portalomgeving verwijst voor om een verklaring omtrent gedrag aan te vragen.

Een portaal is geheel gratis voor u om in te zetten in uw eigen communicatie en als uitbreiding op uw service naar uw mensen, leveranciers en/of afnemers toe. 

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Enkele voorbeelden:

https://skjeugd.mijnvogaanvraag.nl (Stichting Kwaliteitszorg Jeugd)

https://vog.echtonderwijs.nl/ (Onderwijs personeel)