Start een gesloten portal voor je organisatie

In een paar klikken geregeld. Makkelijk, vertrouwd én voordelig!

Met een gesloten portal vraag je eenvoudig als organisatie een VOG aan voor al je medewerkers. Jij regelt de aanvraag, Justis neemt het vanaf daar over en communiceert 1-op-1 met je medewerkers. Handig! Bij de gesloten portal betaal jij als werkgever €5.50 per aanvraag via ons (inclusief BTW-factuur), plus de kosten van Justis.

En ben je van plan veel (verschillende) aanvragen te doen? Dankzij onze VOG-configuraties in deze portal draai je ook daar je hand niet voor om.

Gesloten VOG Portaal voor bedrijven, organisaties en stichtingen voor €5.50

Hoe werkt het?

Je start een gesloten portal in enkele simpele stappen: Eerst kies je een naam voor de portal en vul je de gegevens van je organisatie in. Daarna kan je direct starten. Eenmaal in de portal kun je eenvoudig de juiste screeningsprofielen selecteren en invoeren voor wie je een VOG wilt aanvragen.

Jouw portaal is in aanvraag

Jouw aanvraag is goed verzonden en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Mvg, Anja

Welke naam wil je deze portal geven?

Dit vormt meteen de URL van je portal. Zo kun je de formulieren makkelijk uit elkaar houden wanneer je verschillende soorten aanvraagformulieren klaarzet. Deze naam checken wij automatisch op beschikbaarheid en is vrij te kiezen. Het hoeft dus niet de naam van je organisatie te zijn.

portalnaam.verklaringomtrentgedrag.nl - Bezet

Waar mag de factuur naartoe?

€5.50 per aanvraag. Geef de naam van de organisatie in en selecteer de juiste, zoals bekend bij de Kamer van Koophandel. Dan worden automatisch de gegevens ingevuld.

Wie is de beheerder van de portal?

Deze ontvangt de link naar de portal om te delen met de mensen die de VOG nodig hebben.

Een gesloten portal toch niet wat je zoekt?

Bekijk onze andere oplossingen.

Een open portal

Een eenvoudige optie waarmee jouw medewerkers binnen een eigen omgeving (de portal) hun VOG kunnen aanvragen. Deze is voor iedereen toegankelijk. Medewerkers doen hierbij zelf hun aanvraag en betalen deze ook zelf. In het aanvraagproces kun je de bedrijfs- of verenigingsnaam en screeningsprofielen vooraf al invullen, zodat het nog makkelijker wordt. Voordeel van de open portal optie? Aanvragers krijgen extra korting en de aanvraaggegevens kloppen altijd.

 • Een eigen portal voor je medewerkers of leden
 • Aanvrager betaalt €5.50 per VOG
 • Bedrijfsnaam en screeningsprofiel zijn vooraf al ingevuld
 • Handig te delen via een eigen aanvraaglink
 • Ideaal voor verenigingen
START een OPEN PORTAL

Aanvraagproces op maat

Hiermee creëer je een VOG-aanvraagproces of API op maat, bijvoorbeeld binnen je eigen website. Binnen de aparte beheeromgeving kun je zelf screeningsprofielen voor je medewerkers selecteren, selecteren wie wel of geen toegang krijgen etc. De kosten van de aanvragen (€5.50 per aanvraag) zijn voor jou als werkgever. Voordeel van deze optie is dat het aanvraagproces volledig geïntegreerd is in jouw eigen online omgeving.

 • Aanvraagproces op maat – volledig geïntegreerd in eigen online omgeving
 • €5.50 per VOG-aanvraag, kosten voor jou als werkgever
 • Zelf screeningsprofielen samenstellen
 • Handig te delen via een eigen aanvraaglink
 • Je ontvangt de kosten maandelijks via een BTW-factuur
 • API op maat mogelijk
Aanvraagproces / API aanvragen