Waarom organisaties kiezen voor onze snelle en betaalbare VOG-aanvragen

Waarom organisaties kiezen voor onze snelle en betaalbare VOG-aanvragen

Als bedrijf of organisatie wil je snel en efficiënt VOG's aanvragen voor je medewerkers of vrijwilligers. verklaringomtrentgedrag.nl biedt een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing. In dit artikel zetten we de verschillende mogelijkheden voor jou op een rij en laten we zien hoe je gemakkelijk kunt kiezen wat het beste bij jouw organisatie past.

 

Eenvoudig en betrouwbaar

We snappen dat VOG-aanvragen voor je team tijdrovend kunnen zijn. Daarom maken we het eenvoudig en transparant. We bieden bedrijven en organisaties drie verschillende opties aan: het Open Portaal, het Gesloten Portaal en Maatwerk. Onze diensten zijn gericht op eenvoud, transparantie en betaalbaarheid. We staan los van Justis. We werken met jou samen om ervoor te zorgen dat je VOG-aanvragen soepel verlopen.

 

 

 Open VOG portaal

Open Portaal: voor de snelste aanvragen

Ons Open Portaal is ideaal als je regelmatig VOG’s moet aanvragen voor verschillende medewerkers. Met dit systeem kun je eenvoudig een aanvraag starten zonder dat je inloggegevens hoeft te delen met je medewerkers. Iedereen kan via de open link de aanvraag zelf invullen. Dit maakt het proces eenvoudig en snel.

Stel je hebt vaak freelancers nodig. Je kunt dan een open link verstrekken aan nieuwe medewerkers, zodat zij zelf hun VOG-aanvraag kunnen indienen zonder dat je elke aanvraag individueel hoeft te beheren. Dit bespaart tijd en maakt het hele proces een stuk efficiënter.

Kenmerken van het Open Portaal:

  • Toegankelijkheid: Medewerkers doen zelf hun aanvraag via een gedeelde link.
  • Kosten: Medewerkers betalen zelf de aanvraagkosten.
  • Personalisatie: Bedrijfs- of verenigingsnaam en screeningsprofielen kunnen vooraf ingevuld worden.

 

 

 Gesloten VOG portaal

Gesloten Portaal: veiligheid en controle

Wil je meer controle en veiligheid? Kies dan voor ons Gesloten Portaal. Hier kunnen toegewezen beheerders met een login toegang krijgen tot het systeem om hun VOG-aanvraag in te dienen.

Denk aan een situatie waarin je werkt met gevoelige gegevens. Je wilt dat alleen HR-medewerkers toegang hebben tot het aanvraagportaal. Dit biedt extra beveiliging en zorgt ervoor dat je alle aanvragen centraal kunt beheren en volgen.

Kenmerken van het Gesloten Portaal:

  • Veiligheid: Alleen geautoriseerde personen hebben toegang via inloggegevens.
  • Kosten: De organisatie betaalt de aanvraagkosten.
  • Controle: HR verantwoordelijken hebben volledig inzicht in de aanvragen.
  • Configuratie: Mogelijkheid om meerdere VOG-configuraties voor verschillende functies op te slaan.

 

 

 Maatwerk VOG aanvraag

Maatwerk: integratie op maat

Voor organisaties met specifieke behoeften bieden we maatwerkoplossingen aan. Dit kan variëren van een aparte website of een deel op je intranet tot een API-integratie.

Stel je maakt in je organisatie gebruik van een HR-systeem zoals AFAS, dan kunnen we ervoor zorgen dat bijvoorbeeld VOG-aanvragen automatisch worden gestart zodra een nieuwe medewerker wordt aangenomen. Dit bespaart tijd en stroomlijnt de workflow.

Deze optie is met name geschikt voor grote organisaties met veel aanvragen, omdat de kosten-batenverhouding anders niet optimaal is. We kunnen in principe alles voor je bouwen. Neem voor meer informatie even contact op.

Kenmerken van Maatwerk:

  • Flexibiliteit: Integratie op maat in bestaande systemen of een aparte website/intranet.
  • Automatisering: Automatische start van VOG-aanvragen bij nieuwe medewerkers.
  • Efficiëntie: Tijd- en kostenbesparing door geautomatiseerde processen.

 

 

Transparante kosten voor elke organisatie

Transparantie en betaalbaarheid staan bij ons voorop. Daarom bieden we VOG-aanvragen aan voor organisaties al vanaf €5,50 per aanvraag. Heb je een groot aantal aanvragen? Dan kan de prijs zelfs nog lager worden. Dit maakt onze service niet alleen efficiënt, maar ook uiterst kosteneffectief. Wil je meer weten over de tarieven en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)

We werken al jaren met trots samen met Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). SKJ speelt een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van jeugdprofessionals in Nederland. Ze registreren professionals en zorgen ervoor dat zij voldoen aan strikte wettelijke eisen en kwaliteitsnormen.

Dankzij onze service kan SKJ snel en efficiënt VOG-aanvragen indienen voor hun professionals. Dit helpt hen niet alleen om aan de wettelijke eisen te voldoen, maar ook om de hoogste kwaliteitsstandaarden te handhaven in hun dienstverlening. Voor SKJ zijn bepaalde screeningsprofielen, zoals werken met kinderen, financiële integriteit en specifieke functies in de zorg en jeugdhulp, van groot belang.

Onze samenwerking zorgt ervoor dat SKJ minder tijd kwijt is aan administratieve taken en zich meer kan richten op het ondersteunen van hun professionals. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid van de cliënten, maar ook de betrouwbaarheid en professionaliteit van de geregistreerde jeugdprofessionals.

 

 

Op een rijtje:

Service

Open Portaal

Gesloten Portaal

Maatwerk

Toegankelijkheid

Iedereen met link

Alleen met inloggegevens

Flexibel: aparte website, intranet of API

Kosten

Medewerkers betalen zelf

Organisatie betaalt

Organisatie betaalt

Beheer

Medewerkers doen zelf de aanvraag

HR beheert en heeft inzicht

Flexibele integratie op maat

Personalisatie

Bedrijfsnaam en screeningsprofielen invullen

Volledige configuratie mogelijk

Flexibele integratie op maat

Veiligheid

Basis

Hoog

Hoog

Efficiëntie

Hoog

Hoog

Zeer hoog

 

 Begin vandaag nog

Begin vandaag nog met verklaringomtrentgedrag.nl en ervaar het gemak en de controle bij het aanvragen van VOG’s voor je team. Of je nu kiest voor het Open Portaal, het Gesloten Portaal of een maatwerkoplossing, wij zorgen ervoor dat het proces eenvoudig, transparant en betaalbaar is. Je kunt via onze website direct een portaal starten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via verklaringomtrentgedrag.nl/contact.

Waarom organisaties kiezen voor onze snelle en betaalbare VOG-aanvragen

Waarom organisaties kiezen voor onze snelle en betaalbare VOG-aanvragen

Snel en betaalbaar VOG's aanvragen voor je medewerkers. Ontdek hoe verklaringomtrentgedrag.nl efficiënte en transparante oplossingen biedt voor organisaties. Start vandaag nog!

Lees verder
Wat kost een VOG? In het kort.

Wat kost een VOG? In het kort.

Ontdek de kosten van een VOG! Vraag een Verklaring Omtrent Gedrag aan via je werkgever (€33,85) of zelf via de gemeente of online (€41,35). Vrijwilligers vaak gratis.

Lees verder
De Digitale VOG: Gemakkelijk, Snel en Betrouwbaar

De Digitale VOG: Gemakkelijk, Snel en Betrouwbaar

Ontdek de voordelen van een Digitale VOG: snel en gemakkelijk, direct in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Lees verder
VOG voor ZZP'ers: Wat je moet weten

VOG voor ZZP'ers: Wat je moet weten

Ontdek hoe je als zzp'er eenvoudig een VOG aanvraagt. Leer over de kosten, het proces, en hoe onze service je kan helpen bij een snelle en efficiënte aanvraag.

Lees verder
Kies het juiste screeningsprofiel voor je VOG-aanvraag

Kies het juiste screeningsprofiel voor je VOG-aanvraag

Ontdek hoe je het juiste screeningsprofiel kiest voor je VOG-aanvraag. Leer waarom dit belangrijk is en hoe je de aanvraag soepel en snel afhandelt.

Lees verder